programa «SENSE CONTROL»

SENSE CONTROLés un magazin de dues hores de durada ple de Cultura, trobareu temes com Música, Cinema, Teatre, Gastronomia, Sèries i Televisió, Estilisme de Pel.lícula, Entrevistes, i tot el que ens pugui donar més coneixements, més cultura.

Dirigit i Conduït per Elena Batista, a «Sense Control» ens visitaran diferents professionals i col.laboradors per fer un programa d ́allò més Descontroladament Cultural, com locutors fixos estaran la periodista Patricia Henriquez i el periodista Peyo Pons, els quals us portaran temes molt interessants.

Esteu preparats per Descontrolar-vos tots els dijous a partir de les 23:00h? doncs nosaltres sí, i ens podreu escoltar o veure a Cooltura FM 101.8 FM o bé pel seu canal de televisió de TDT..

 

Vota´ns
5/5

Darrera del micro

Elena Batista

Directora, Productora i Locutora.

Empresaria, CEO i Fundadora de la xarxa social «Social Animals» i de la plataforma de vendas «Social Go!». A més  es la directora i responsable dels magazines «Sin Filtros» i «Sense Control». No li agrada parlar amb filtres, i encara que intenta controlar-se, de vegades no té control…

Peyo Pons

Periodista i Locutor

Mallorquí, periodista i sobretot Millennial. Tot i ser molt jove, la seva professionalitat i passió pels medis la dur a la sang. Amb ell podreu estar al día de tota la actualitat en cultura, xarxes socials, festivals i molt mès…

Patricia Henriquez

Periodista i Locutora

Periodista esportiva, nascuda a Canarias, descontroladament espontània, us portarà el minlor contingut en Bandes Sonores de pel.lícules , ens parlarà en Catanari, una barreja entre Català i Canari, i sempre ens sorprendrà amb alguna secció de lo mès descontrolada.

Mercé Taús

Estiliste i Blogger

Assessora d´Imatge, ens portarà el millor estilisme de cinema a la seva secció. Els millors estilismes en pel.lícules, series, catifes vermellas… el glamour en estat pur. 

Xavier Lahuerta

Chef i Embaixador Gastronomic

Reconegut Chef , Coach Gastronómic i Embaixador Internacional. Ha estat al costat dels millors chefs,  com Jean Luc Figueras,  Santi Santamaria, Carles Gaig i molts més. A la seva secció «Lahuerta ens Porta..», cada setmana us descubrirà i us parlarà de la miller cuina, ja sigui de cuina de mercat, cuina internacional, art a la cuina i sobretot, sentiments a la cuina. Cultura Gastronómica sense control…

Joan Cutrina

Cineasta, Productor i Realitzador i Cap Comunicació d´ AMORC

Cineasta, productor i realizador, Joan Cutrina ha realitzat documentals, programes de televisió  i pel.lícules des de fa més de 15 anos. Les seves darreres pel.lícules com a director, Alpha i el llarg documental «Bilderberg, the movie», marquen un abans i un desprès en el seu estio de feina. A la seva secció «Sóc Tu» ens parlarà de les lleis universals I la seva aplicació pràctica en el nostre dia a dia. Una d´elles, la llei de la causa-efecte, la podrem veure en acció en la seva darrera peça, aviat a les pantalles i plataformes digitals amb el títol «Soy Tú».

Thaïs Henríquez

Bi-medallista Olímpica y Conferenciante.

Bi-medallista Olímpica de Natació Sincronitzada, medalla plata a Pekín 2008 y Bronze a Londres 2012, més de 80 medalles guanyades, actualment entrenadora d´elit per sincronitzada i a més conferenciant internacional, i amb la seva última conferencia a Ted Talks, la Thaïs us parlarà en el programa de creixement interior d´aquestes reconegudísimes  conferencies, per aixó la seva secció s´enomena «Ted Thaïs»